Најдоброто од Струмичкиот регион

Свежо овошје и зеленчук

Конзервирана храна

Кои сме ние?

image5

Храна за гурмани

Храна за гурмани

Храна за гурмани

Нудиме конзервирана храна по традиционални македонски рецепти. Постојано работиме на проширување на нашата палета. Погледнете ја галеријата со нашите моментални производи, и следете нè!

image6

Локација

Храна за гурмани

Храна за гурмани

Се наоѓаме во Струмица, во центарот на македонското земјоделство, поткрепено со богато локално производство на зеленчук и овошје со врвен квалитет. Контактирајте нè за можна соработка.

image7

Основање

Храна за гурмани

Основање

Ванел-Фрут е основан во 2019та година како производ на долгогодишно искуство со земјоделско производство и трговија со голем број други локални производители. Нашата цел е со Ванел-Фрут е да создадеме вистинско гурманско искуство, а воедно и понатаму да продолжиме да го подржуваме и потикнуваме локалното земјоделство и економија.

Контакт информации

Доколку сте заинтересирани да дознаете повеќе за нас и нашите производи, или сакате да направите нарачка - слободно контактирајте нè!

Ванел-Фрут

Индустриска зона Исток - Струмица

+389 (0) 71 205 467 +389 (0) 71 232 455 vanel3@hotmail.com